Mimoriadna informácia: Zrušené podujatie - Divadlo Na Sídlisku: Traja vlci a prasiatko

TEST: Pre organizátorov

Pod strechami objektov K13 – Košické kultúrne centrá sa nám podarilo zorganizovať stovky malých, stredných a veľkých podujatí rôzneho typu a charakteru. Tieto skúsenosti ponúkame ďalej všetkým organizátorom a iniciátorom, ktorí chcú niečo významné v meste Košice pripraviť.

Tipy podujatí

Naše služby a priestory sú vhodné pre akýkoľvek typ podujatí a spoločenských udalostí.

Čo ponúka K13?

Profesionálny tím produkcie

Naša skvelá produkcia s Vami bude spolupracovať od počiatočných fáz plánovania eventu až po jeho ukončenie. Produkčný tím, ktorý Vám nielen bude pomáhať a odpovedať na všetky otázky, ale Vám aj proaktívne bude dávať návrhy ako urobiť event v našich priestoroch čo najlepšie!

Priestory nadchnú každého

Naše priestory doslova žijú kultúrou vo všetkých smeroch. Rôznorodosť podujatí k nám prináša skvelých ľudí a sme radi, že každý má šancu zažiť priestory stále trochu inak.

Špičkové technické vybavenie

Konferencie, koncerty, firemné akcie či iné podujatia nám absolútne nerobia problém. Sme vybavení kompletnou ozvučovacou a osvetľovacou technikou. Zároveň je Vám k dispozícii aj úžasný tím zvukárov a osvetľovačov, ktorí vyriešia všetky špeciálne technické požiadavky.

Kompletné cateringové služby

Sme výhradným poskytovateľom jedál a nápojov pre všetky eventy a sme radi, že dokážeme vytvárať skvelý kulinársky zážitok pre každého návštevníka. Pri jedle sa predsa medze nekladú.

Eventová flexibilita

Nepoznáme slovíčko „nedá sa“ a vždy sa snažíme nájsť riešenia. Sme flexibilní a ochotní vytvárať nezabudnuteľné eventy podľa Vašich požiadaviek

Ako postupovať?

Pripravte podujatie

Pripravte si svoj projekt a majte predstavu o potrebách pre jeho zrealizovanie.

Vyberte objekt

V ponuke a v správe máme 13 objektov. Vyberte si, ktorý z objektov je pre vaše podujatie najvhodnejší.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás alebo priamo vybraný objekt prostredníctvom mailu alebo telefonicky.

Zorganizujme podujatie

Po všetkých dohodnutých formalitách spoločne zorganizujeme podujatie v jednom z našich objektov.