Reštaurácie, hotely, gastrofirmy – podporte Polievkáč svojou účasťou

Prvá októbrová sobota bude patriť jednému z najobľúbenejších podujatí v Košiciach, ochutnávke všehochuti nášho mesta skrz rôznorodé polievky.

Zažite jeho výnimočnú multikultúrnu atmosféru v koži jedného zo zúčastnených tímov a partnerov festivalu. Ak vlastníte reštauráciu, hotel, penzión, gastro firmu alebo spoločnosť s obdobným zameraním, neváhajte a odprezentujte svoje kulinárske umenie pred tisíckami Košičanov v areáli Kasárni/Kulturparku.

Polievkový festival umožňuje rôznym skupinám, komunitám či minoritám, ktoré v Košiciach žijú a tvoria, prezentovať svoju odlišnosť a rozmanitosť. Jeho základným cieľom je odstrániť bariéry medzi majoritou a minoritami nášho mesta a podporiť toleranciu a rozvoj vzájomných dobrých vzťahov medzi obyvateľmi metropoly východu.

Ukážte, aké rôznorodé, rozmanité a pestré je naše mesto.

Prijmite naše pozvanie a spolu s nami vytvorte jedinečnú atmosféru Polievkáča pri miske vašej obľúbenej polievky.

Ako bude festival prebiehať?

Polievkáči, teda súťažné tímy, budú rozdelení do dvoch skupín.

Prvá skupina tvorená rôznorodými skupinami a komunitami zo záujmových, národnostných a iných minorít, bude o priazeň návštevníkov súperiť v súťaži o Najlepšiu polievku festivalu a jedna z nich získa Zlatú lyžicu festivalu a stane sa celkovým víťazom festivalu.

Druhá skupina bude pozostávať z profesionálov z oblasti gastronómie, ktorí festival a jeho základné myšlienky finančne podporujú.

 Minulý rok túto príležitosť využili: reštaurácia ZORE, CARPANO, Hotel Bankov a.s., Boutique Hotel Maraton****, RYBA Košice, spol s.r.o., Bastili, s.r.o., ZaZza Pizza Bistro, GÓVINDA a mediálny parter minulého ročníka košice:dnes.

Ak sa chcete stať našim parterom a podporiť festival, prečítajte si viac o možnostiach partnerstva v dokumente s názvom Verejný prísľub,  v ktorom nájdete všetky informácie o konkrétnych podmienkach účasti aj o spôsobe prihlasovania pre partnerov.

Základné informácie:

  1. Nesúťažné tímy môžu rozdávať len jeden typ polievky, tak ako komunity. Rovnako ako ostatní zúčastnení, musia priniesť minimálne 30 l polievky, ktorú budú vydávať za žetóny.
  2. Jedna porcia je stanovená pre všetky tímy rovnako, a to 1 dávka/porcia = 1 žetón, pričom platí, že návštevník za 3 eurá dostane 5 polievkových dávok.
  3. Každý (súťažiaci aj nesúťažiaci) bude mať vyhradené miesto v areáli Kulturparku, pripojenie na elektrinu, varnú dosku a stánok s rozmermi stola 2 x 0,65 m.
  4. Na mieste konania festivalu je dovolené umiestniť vlastné propagačné materiály (max. 1 x banner v max. veľkosti 2×1 m, 2 x roll up, letáky/flyere, brožúry), ktoré si každý partner zabezpečuje podľa vlastného uváženia. V prípadne, ak uvedenú formu propagácie partner nemá, je nutné dohodnúť sa na iných formách označenia miesta s organizátormi festivalu individuálne.
  5. Partneri festivalu sa nezapájajú do súťaže o Zlatú lyžicu a najlepšiu polievku festivalu ani do iných súťaží určených pre komunity, avšak z partnerov sa vyhlási Najaktívnejší partner
  6. Podmienkou zúčastniť sa festivalu ako partner je zaplatiť 300 Eur na bankový účet organizátora. Tieto finančné prostriedky sa použijú na podporu festivalu a jeho hlavnej myšlienky.

Svoje tímy môžete prihlasovať do 1. septembra 2017 do 23:59 hod. Kapacita areálu Kasární/Kulturparku je obmedzená, preto maximálny počet prihlásených partnerov je stanovená na 20 partnerov. 

PRIHLÁŠKA:

https://goo.gl/forms/cokqUGXpbnnh6I473

V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť. Kontaktuje nás telefonicky na +421 55 30 09 501 alebo mejlom na festival@k13.sk.

Organizačný a polievkový tím festivalu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.